KıbrısManşetSağlıkSpor

Basketbol Açılış Kupası maç programı belli oldu

Koronavirüs süreci sonrası yeniden başlayacak basketbolda Açılış Kupası maç programı belli oldu

Basketbol Federasyonu Açılış Kupası maçları kura çekimini gerçekleştirdi ve koronavirüs süreci sonrası yeniden başlayacak basketbolda Açılış Kupası maç programı belli oldu.

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Açılış Kupası kuraları bugün federasyonda çekildi. 31 Ekim Cumartesi günü başlayacak kupada eşleşmeler kura çekimi sonucuna göre belli oldu.

Müsabakalar sonunda ilk dört sırayı alacak olan takımların 1-4, 2-3 şeklinde 4’lü final oynayarak sonuçlandıracağı Açılış Kupası’nda maçlar tek devreli lig usulüne göre oynanacak.

Eşleşmeler şöyle oldu:

1.HAFTA

Çetinkaya-Soyer Hacıganimler

KOOP-GAÜ

YDÜ-DAÜ

2.HAFTA

Soyer Hacıganimler-DAÜ

GAÜ-YDÜ

Çetinkaya-KOOP

3.HAFTA

KOOP-Soyer Hacıganimler

YDÜ-Çetinkaya

DAÜ-GAÜ

4.HAFTA

Soyer Hacıganimler-GAÜ

Çetinkaya-DAÜ

KOOP-YDÜ

5.HAFTA

YDÜ-Soyer Hacıganimler

DAÜ-KOOP

GAÜ-Çetinkaya

KUPASI ÖNCESİ BASINA AKREDİTASYON İÇİN PCR TESTİ

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından 31 Ekim 2020 cumartesi günü başlayacak olan Açılış Kupası karşılaşmaları öncesi görev yapacak olan Foto Muhabirlerine PCR testi yapılarak akreditasyon yapılacağı duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nden yapılan açıklamada ilgili federasyonun Sağlık Bakanlığı ile yaptığı protokol şartlarına göre kupanın oynanacağı, karşılaşmaları izlemek için görevli foto muhabirlerinin saha içerisinde yer almak istemeleri halinde maskeli olmaları ve PCR testi yaptırmaları gerektiği, tribünden karşılaşmayı takip edecek olanlardan test istenmeyeceği ifade edildi.

Saha içerisinde görev yapacak olan foto muhabirlerinin PCR testlerine KKTC Basketbol Federasyonu’nun aracılık edeceği ve herhangi bir ücret istenmeyeceği duyurulan açıklamada, karşılaşmalarda foto muhabiri olarak görev yapacak olan kişilerin 28 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’e kadar Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne 2236650 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu