KıbrısManşetSiyasetToplum

Başman: “Siyasete katacağım yeni enerji ile çözüm önerilerinde bulunacağım”

UBP Milletvekili adayı Ali Başman TUTDER Yönetim Kurulu üyeleriyle Ticaret Odası'nda gerçekleştirdiği görüşmede, "Siyasete katacağım yeni enerji ile çözüm önerilerinde bulunacağım" dedi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili adayı Ali Başman TUTDER Yönetim Kurulu üyeleriyle Ticaret Odası’nda görüşme gerçekleştirdi.

“SİYASETE KATACAĞIM YENİ ENERJİ İLE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNDE BULUNACAĞIM”

Kendisinin de üyesi olduğu TUTDER Yönetim Kurulu ile gerçekleştirilen bu görüşmeden duyduğu mutluluğu dile getiren Başman, iş dünyası içinden gelen birisi olarak sorunları ve gündemdeki konuları iyi bildiğini belirterek, siyasete katacağı yeni enerji ile sorunları ciddiyetle takip ederek çözüm önerilerinde bulunacağını belirtti.

YEŞİLADA: KDV VE VERGİ İNDİRİMİ UYGULANACAK ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLETİLMELİ

TUTDER başkanı Engin Yeşilada ise son açıklanan “açıklanan piyasayı ucuzlatma paketinin” ekonomik kararlardan ziyade siyasi kararlar olarak nitelendirdiklerini;  alım gücü düşen halkın rahatlaması ve piyasaya ucuzlama getirilmesi için devletten beklenen KDV ve vergi indirimlerinin uygulanacağı ürün yelpazesinin  genişletilmesi gerektiğini belirtti.

Temel sarf malzemelerinde  vergi indirimlerinin şart olduğunu belirten Yeşilada,  açıklanan pakette temel tüketim dışında olan bazı ürünlerin  pakete dahil edilmelerini manasız bulduklarını, enflasyon hesaplamalarında kullanılan tüketim sepeti ürünlerinin ise vergi indirimlerinin dışında bırakılmasının ekonomik nedenlerini anlayamadıklarını ifade etti. Yeşilada devamla Başmandan bu konuda destek talep ederek, konunun takipçisi olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Yeşilada son olarak Başman’a, TUTDER adına canı gönülden başarı dileklerini iletti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu