FutbolKıbrısManşetSporToplum

Batı’da Haftanın Maçı

Aksa Birinci Ligi pazar mesaisinde 2 maç var. Birinci Lİgde cumartesi 6 maç pazar 2 maç varken yapılan maç planlamasında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonun daha dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz

Aksa Birinci Ligi pazar mesaisinde 2 maç var. Birinci Ligde cumartesi 6 maç pazar 2 maç varken yapılan maç planlamasında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonun daha dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz. Binatlı ile Miracle Karşıyaka takımlarının 7 haftalık karnesine baktığımız zaman 2 takımın bu maçta 3 puandan fazlasını kazanacağını ön görüyoruz. Binatlı takımı ligde son 7 maçta 12 puan topladı. Batı temsilcisi sezona Süper Lig hedefi ile başlamış ve zorlu rakibi karşısında galip gelerek bu hedefindeki yolda zorlu virajı geçmek istiyor.

Binatlı iç sahada oynadığı maçlarda 4 puan toplarken bu alanda kötü bir tablo çiziyor. Miracle Karşıyaka takımı lige Çağan Çerkez yönetiminde başlamış 3. haftada takımın başına Necat Kurtarıcıoğulları getirilmişti. Alsancak ekibi geçen hafta zorlu Pera Gençlerbirliği maçını kazanarak kritik 3 puan almıştı. Zirve yarışında birebir rakibi karşısında kazanan takım bu kez Binatlı engelini de aşmak istiyor.

Miracle Karşıyaka ligin en fazla gol atan takımı konumunda bulunuyor ver bu rakam 17 olarak dikkat çekiyor. Genç teknik adamın bu maçtaki en büyük kozu 7 maçta 8 gol atan Esin Sonay olacak. Miracle Karşıyaka takımının dış saha karnesine baktığımız zaman ise 3 maçta 1 galibiyet aldığını görüyoruz. Binatlı iç sahada M.Karşıyaka ise dış sahada kötü bir tablo çizerken maçın sonucu ise merak ediliyor. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda saat pazar saat 14:30’da başlayacak maçı Ali Özer yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu