KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Bayram tedbirleri yarın açıklanacak

Sağlık Üst Kurulu dün toplanarak Ramazan Bayramı için alınacak kararları görüştü. Sağlık Bakanlığı’nda bugün yapılacak olan değerlendirmenin ardından yarın Bakanlar Kurulu toplanarak kararları açıklayacak

Ramazan Bayram süresince uygulanacak tedbirler yarın açıklanacak.

Sağlık Üst Kurulu dün toplanarak Ramazan Bayramı için alınacak kararları görüştü. Sağlık Bakanlığı’nda bugün yapılacak olan değerlendirmenin ardından yarın Bakanlar Kurulu toplanarak kararları açıklayacak. Başbakan Ersan Saner’de basına yaptığı açıklamada online olarak Bakanlar Kurulu’na katılacağını ve hükümet çalışmalarında bir aksama olmayacağını açıklamıştı. 

Başbakan Ersan Saner, dün yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı için ‘sıkı tedbirler’ alınacağını kaydetmişti. Başbakan Saner, Üst Kurul kararına göre adım atılacağını ifade etti.

Saner, Türkiye’nin Bayram sonrasına kadar, Güney Kıbrıs’ın da 15 gün kapalı olduğunu hatırlatarak Pazar gününe odaklanılmaması gerektiğini kaydetmişti.  Saner, yaz aylarının rahat geçmesi açısından en azından 10 gün daha sıkı tedbirler alıp, Haziran-Temmuz-Ağustos aylarının riske atılmaması gerektiğini söylemişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu