KıbrısManşetSiyaset

Baysal ve Acı’nın görevden alınma kararı Resmi Gazete’de yayınlandı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal ve Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı görevden alındı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal ve Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı görevden alındı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Karayolları Dairesi Müdürlüğü mevkiine Kazım Kafaoğlu getirilirken, Posta Dairesi Müdürlüğü mevkiine ise Yakup İskender getirildi. Görevden alma ve atama kararları, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal ve Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı’nın görevden alındığına dair haberler Şubat ayında çıkmıştı.  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal ile Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Acı’nn görevden alındığına yönelik iddiaları yalanlamıştı. 16 Şubat’ta Gıynık Gazetesi’nin sorusunu yanıtlayan Arıklı; “Bu asparagas bir haber. Nerden çıkardılar anlamadım. Müdürlerimiz tatile çıktılar. Döndüklerinde görevlerine devam edecekler” diye konuşmuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu