GenelKıbrısManşetSiyaset

Başarılı bir eğitimci Neriman Durdu Kaşif

Gazimağusa’da Ulusal Birlik Partisi Gençlik Kolları’nda aktif olarak görev aldıktan sonra Gazimağusa İlçe Yönetim Kurulu’nda da görev alan Neriman Durdu Kaşif, 22. Olağan Kurultay’da kadın kotasından 5. Sıra Gazimağusa İlçesi Parti Meclis Adayı.

KADIN KOTASINDAN ADAY… Gazimağusa’da Ulusal Birlik Partisi Gençlik Kolları’nda aktif olarak görev aldıktan sonra Gazimağusa İlçe Yönetim Kurulu’nda da görev alan Neriman Durdu Kaşif, 22. Olağan Kurultay’da kadın kotasından 5. Sıra Gazimağusa İlçesi Parti Meclis Adayı.

HEM DOKTORA HEM DE AKADEMİSYENLİK… İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra işletme üzerine yüksek lisans yapan Neriman Durdu Kaşif, Turizm işletmeciliği üzerine sürdürdüğü doktora eğitiminin makale yayın ve tez aşamasında. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde 2018 yılından beridir Pazarlama ve Proje Yönetimi üzerine ders veren Neriman Durdu Kaşif, yöneticisi olduğu Rota Reklam sayesinde aktif iş ortamında edindiği deneyimler sayesinde öğrencilerine daha fazla bilgi aktarabilme imkanı bulduğunu dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu