KıbrısManşet

Belediyeler eylemi bugün de devam ediyor

Hükümetin hazırladığı yasa tasarısı ile kapatılması gündemde olan Dikmen Belediyesi, Esentepe Belediyesi ve Yeniboğaziçi belediyesi çalışanları Meclis Önünde eylem yapıyor.

ELİF DÜLGER

Hükümetin hazırladığı yasa tasarısı ile kapatılması gündemde olan Dikmen Belediyesi, Esentepe Belediyesi, Alayköy Belediyesi ve Yeniboğaziçi Belediyesi çalışanları Meclis Önünde eylem yapıyor.

Geceyi orada geçiren belediye çalışanları sabahın erken saatlerinde araçlarının korna sesleri ile Meclis Genel Kurulu’na günaydın dedi.

Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi üyeleri olan UBP Milletvekilleri Özdemir Berova, Ziya Öztürkler ile Emrah Yeşilırmak’ı protesto eden belediye çalışanları milletvekillerinin fotoğraflarının bulunduğu ve ‘bu belediyeler sizi asla unutmayacak’ yazılı pankartı açtı.

Öte yandan belediyelerin eylemine Serdarlı Belediyesi de “Serdarlı Belediyesini kapattırmayız” pankartı ile destek oldu.

Eylem dolayısıyla pek çok iş aracı Meclis önüne park edildi. Belediye başkanlarının yanı sıra belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve bölge halkı da eyleme destek veriyor.

Eylemden dolayı Meclis önündeki yol trafik akışına kapatıldı.

Polis, yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu