KıbrısManşetToplum

Belediyeler Reformu’nun görüşüldüğü toplantı devam ediyor

LTB Başkanı Harmancı, İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısının hala devam ettiğini ifade ederek, “Yasayı getirenler orta düzey bir fikir dahi sunamadı” dedi

Belediyeler Reformu’nun görüşüldüğü İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısı devam ediyor…

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinde konuyla ilgili açıklama yaptı.

Harmancı, toplumun her bir bireyinin tüm hayatını etkileyebilecek toplantının gecikmeli başladığını hatırlatarak, “6 saat eşek yerine konularak bekletildi herkes ve sonra da ‘lütfen’ toplantı açıldı” dedi.

Toplantının hala devam ettiğini ifade eden Harmancı açıklamasını şu şekilde devam ettirdi:

“Bu reform denilen esasında içi boş kağıt parçasını çalışın da öyle getirin diyoruz.  Hiç bir soruya cevap verilmedi, hiç bir tutarlı ya da tutarsız bir gerekçe sunulmadı. Kim ne söylerse söylesin duvar gibi bir İfade ile ‘sonraki’ dendi. Bilimseli geçtim ortaya orta düzey bir fikir dahi yasayı getirenler sunamadı. Ülkeyi düşünen yok bugünü düşünen yok yarını düşünen yok.

Çıkın Türkiye’ye söz verdik deyin daha çok saygı duyacağım. Bunu yapıyoruz çünkü su ve kanalizasyonu daha rahat özelleştireceğiz deyim en azından bir amaçları var diyeceğim. Bu ülkenin bugünleri görmesi bile mucize. Buradayız ve devam edeceğiz. Geleceğimizle kumar oynamanıza izin vermeyeceğiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu