GenelKıbrısManşet

Belli Belirsiz, ilk parçasını dinleyicilerine sundu

“Belli belirsiz” müzik grubu ilk teklileri “Benliğim” adlı parçasını dün izleyiciler ile paylaştı.

Behiç Sarıcaoğlu ve Cahit Fırtınaer’in oluşturduğu Belli Belirsiz müzik grubunda genç müzisyenler projelerinde farklı tarzlara sahip sanatçılarla çalışarak, her parçalarında farklı vokallerle birçok kitleye hitap etmeyi hedefliyor.
KKTC’nin ilk kadın büyükelçisi Hasibe Şahoğlu’nun kaleme aldığı “Sen Deniz Miydin Eskiden?” kitabında bulunan “Benliğim” şiirinden uyarlayarak sözlerde düzenleme ve değişiklikler yapan genç müzisyenlerin ilk parçası şiirle aynı adı taşıyor.
Şarkı sözü Behiç Sarıcaoğlu, Cahit Fırtınaer, Hasibe Şahoğlu tarafından yazılan “Benliğim” parçasının aranjesinde ve gitarında Behiç Sarıcaoğlu, Cahit Fırtanaer yer alırken parçanın solisti ise Sidar Karakuş oldu.

BELLİ BELİRSİZ GRUBU KİMDİR?

Belli Belirsiz 2021 yılında Kıbrıslı genç müzisyenler Behiç Sarıcaoğlu ve Cahit Fırtınaer tarafından kurulmuştur. 21 yaşında ikili gitarist, 2014 yılından itibaren müzik ile uğraşmakta ve söz yazarlığı ve beste yapmaktadırlar. İkili günümüzde Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği bölümünde eğitim görmektedirler. İlk teklileri ‘’Benliğim’’ adlı parça dün dinleyicilerle paylaşılmıştır.

Proje olarak başlayan bu birlikteliğin amacı farklı tarzlara sahip sanatçılarla çalışarak müziklerini icra etmektir. Proje süresince her parçalarında farklı vokallerle çalışarak birçok kitleye hitap etmeyi hedeflemişlerdir.
İlk parçalarının sözleri ise, KKTC’nin ilk kadın büyükelçisi Hasibe Şahoğlu’nun “Sen Deniz miydin Eskiden?” kitabında bulunan “Benliğim” adlı şiirden uyarlanmıştır. Sözlerde düzenleme ve değişikler yapılmıştır.

Şarkı ismi: Benliğim
Şarkı sözü: Behiç Sarıcaoğlu, Cahit Fırtınaer, Hasibe Şahoğlu
Aranje: Behiç Sarıcaoğlu, Cahit Fırtınaer
Gitarlar: Behiç Sarıcaoğlu, Cahit Fırtınaer
Solist: Sidar Karakuş

Diğer Haberler

Başa dön tuşu