GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

Benzetsel: Bugün düşmüş olabiliriz ama kalkmasını en iyi bilenler yine bizleriz

Toplumcu Demokrasi Partisi MYK üyesi Evrim Benzetsel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 22 Ocak Erken Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi.

Gıynık Sosyal Medya

Toplumcu Demokrasi Partisi MYK üyesi Evrim Benzetsel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 22 Ocak Erken Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi.

TDP MYK Üyesi Evrim Benzetsel, partisinin baraj altı kalmasını değerlendirirken, “Bugün düşmüş olabiliriz ama kalkmasını en iyi bilenler yine bizleriz.” Dedi.

Benzetsel, toplumu daha iyi okuyarak hem ülkeyi hem de ülke insanını hak ettiği seviyeye yine getirecek olanın kendileri olduğunu belirtirken, “Bizim için mücadele dün başlamadı, mücadele bitmedi.” İfadelerini kullandı.

Benzetsel’in paylaşımı şu şekilde:

“Yıl 2003. Kapısından içeri girdim, “ben gönüllü çalışmak istiyorum” dedim. O zaman BDH idi adı. 2005′ de ilk kez düşmeyi öğrendik. 1 vekil ile meclisteydik ama 6’dan düşmüştük. Bu fotoğraf 2005 seçim propagandasından. Olsun! Kalkarız dedik. Tek çıkar ve motivasyonumuz toplumun daha iyi şartlarda bu ülkede yaşayabilmesi. Yıllar geçti TDP olduk. Sırasıyla 2 vekil, sonra 3. Hepsinde ben ve arkadaşlarım canla başla toplumsal çıkar dışında hiçbir beklentimiz olmadan çalıştık.

Günü geldi Lefkoşa Türk Belediyesini, günü geldi Cumhurbaşkanlığını emeklerimizle tırnaklarımızla kazandık.

Bugün düşmüş olabiliriz ama kalkmasını en iyi bilenler yine bizleriz. Toplumu daha iyi okuyarak, onlara daha fazla kulak vererek gün gelecek hem bu ülkeyi hem de insanlarımızı hak ettikleri seviyeye yine bizler getireceğiz.

Bizim için mücadele dün başlamadı. Kimimiz 50 yıldır, kimimiz 20 yıldır bu mücadelenin içerisinde. Kimimiz genç yaşına rağmen her şeyini ortaya koymaya hazır.

Seçimlerde bize inanan ve destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Ama her zaman en büyük teşekkür, benim de bir zamanlar içerisinde onurla mücadele ettiğim, emeğini hiçbir zaman esirgemeyen, canla başla gece gündüz çalışan, derslerinden, ailelerinden, sosyal yaşamlarından feragat edip emek ortaya koyan TDP Gençlik Örgütü ve onun bünyesinde olan gençlere.

Mücadele bitmedi.

Herkese sevgi ve saygılarımla…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu