KıbrısManşetToplum

Beylerbeyi Anaokulu ve Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu bir araya geldi

Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısı ile Beylerbeyi Anaokulu ve Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi

Okullardan Anlamlı Etkinlik

Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısı ile Beylerbeyi Anaokulu ve Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi.  Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerinin 5 Aralık günü yaptığı ziyarette her iki okuldan çocuklar bir araya gelerek yeni dostluklar kurma ve birlikte eğlenme fırsatı yakaladılar. Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencilerinin beden perküsyonu gösterisi ile başlayan ziyaret; serbest oyun, sanat etkinlikleri, parkur ve fidan dikim etkinliği ile devam etti.

Amaç farkındalık ve beraberlik

Beden perküsyonu gösterisinin ardından çocuklar hep birlikte şarkılara ritim tutarak eşlik ettiler. İş birliğine dair farkındalık kazandırmayı amaçlayan bu etkinliğin ardından çocuklar oyunlar aracılığı ile birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Ziyaretin devamında çocuklar sanat etkinlikleri ve parkur oyunları aracılığı ile eğlenerek kurdukları arkadaşlığı pekiştirdiler. Son olarak Beylerbeyi Anaokulu öğrencileri, kendi ektikleri kekik, lavanta, nane, feslikan ve ağaçları Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencilerine hediye ederek birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu