Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

Binicilikte yeni sezon öncesi ‘Pre-Season Cup’

Asya Atlı Spor Kulübü tarafından KKTC Binicilik Federasyonu 2022 Engel Atlama Yarışmaları sezonunun açılışı öncesinde  'Pre-Season Cup' yapılıyor

 

Asya Atlı Spor Kulübü tarafından KKTC Binicilik Federasyonu 2022 Engel Atlama Yarışmaları sezonunun açılışı öncesinde  ‘Pre-Season Cup’ yapılıyor.

Binicilik kulüpleri ve sporcular için bir hazırlık etabı olması niyeti ile organize edilen  ‘Pre-Season Cup’ Asya Atlı Spor Kulübü’nün Akova’da bulunan tesisinde ve yine bir binicilik festivali şeklinde gerçekleşecek.

Tam gün sürecek ve seyirciler ve yarışmacılar için birçok etkinlik barındıracak organizasyona tüm binicilik kulüpleri ile sporcular ve halkın davetli olduğu duyuruldu.

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Asya Atlı Spor Kulübü olarak her yıl düzenlediğimiz ve ev sahipliğini yaptığımız engel atlama yarışmalarını ailelerin ve sporcuların tüm günlerini keyif içerisinde geçirebilecekleri şekilde organize etmeye gayret ediyoruz. Her etkinlik için yenilikler yapmaya tesis, imkânlarını daha da geliştirmeye çalışıyoruz. 2022 yılının ilk etkinliğinde engel atlama yarışmalarına ve her etkinlikle olan Sarınç Restaurant, Cordato Espresso Bar ve çeşitli yiyecek/içecek ve satış standlarımıza bu yıl yeni işbirlikleri de ekledik.

Gazimağusa Darts Birliği ile Kıbrıs Özgür Motor Kulübü bu yıl etkinlikte bizimle olacak en yeni isimler. Gazimağusa Darts Birliği etkinlik boyunca kendilerine özel kurulacak darts alanında seyirciler için darts deneyimi imkânı sunacak.

Kıbrıs Özgür Motor Kulübü ile klasik Pazar turlarını etkinliğimizde sonlandırıp, motorları ile bizlere görsel bir şölen sunacak.

‘Pre-Season Cup’ta gerçekleşecek bir diğer ilk ise yalnızca Pony’lere özel gerçekleşecek, Pony özel ödüllerinin de verileceği ‘PONY’ yarışması.”

 

27 Mart, Pazar günü gerçekleşecek ‘Pre-Season Cup’ın programı ise şöyle:

Etkinlik açılış 10.00

Yarışma Başlangıç 12.00

* 60 cm PONY

*80 cm

*95 cm

*110 cm

*4 Bar

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu