KıbrısManşetToplum

Bir haftada 5 yangın 21 hususi servis olayı meydana geldi

06 Kasım - 12 Kasım 2023 tarihlerini kapsayan süre içerisinde, KKTC’de toplam 5 adet yangın ve 21 adet hususi servis olayı meydana geldi

06 Kasım – 12 Kasım 2023 tarihlerini kapsayan süre içerisinde, KKTC’de toplam 5 adet yangın ve 21 adet hususi servis olayı meydana geldi. Yangınlar sonucu maddi zarar oluşmadı.

PGM-İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; belirtilen tarih aralığında meydana gelen yangınların muhtemel sebepleri; temizlik maksadıyla yakılan ateşin kontrol dışına çıkması ve kaynak makinesinden atılan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu olarak açıklandı.

Hususi Servis Olayları ise; araçların motor bölümünde, binanın tavan arasında, ağaçların üzerinde ve duvar arasında sıkışan kedilerin, inşaat halindeki binanın çatısında mahsur kalan köpeklerin kurtarılması, yangına karşı tedbir alınması, asansörde mahsur kalan şahısların kurtarılması, yangın eğitimi verilmesi, İlçe İtfaiye Şubelerinin okullar tarafından ziyaret edilmesi ve hayatını kaybeden şahısların adli soruşturma amaçlı hastaneye sevkinin sağlanması olarak yer aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu