EkonomiKıbrısManşet

Bizim Meyhane kepenk kapattı!

Üst Kurul'un aldığı yeni kararlara işletmelerden tepkiler geliyor... "Küçük esnafa yaşama şansı verilmeyeceğini anladım" diyen ülkemizin tanınmış meyhane işletmecisi Emirali Tatlıdil, Üst Kurul tarafından alınan tutarsız kararlar nedeniyle "Bizim Meyhane"yi satılığa çıkaracağını duyurd

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun aldığı karar ile pek çok işletmenin saat 21.00’den sonra hizmet vermesinin yasaklanması ve yılbaşı etkinliklerinin iptal edilmesine işletmelerden tepkiler yağıyor.

Ülkemizin tanınmış meyhane işletmecisi Emirali Tatlıdil ‘Bizim Meyhane’yi satılığa çıkaracağını duyurdu.

Üst Kurul ve Sağlık Bakanlığı’nın tutarsız ve dengesiz kararlar aldığını belirten Tatlıdil, yaklaşık 16 yıldır işlettiği ‘Bizim Meyhane’yi satmaya karar verdiğini söyledi.

Küçük esnafa yaşama şansı verilmeyeceğini kaydeden Tatlıdil, “Bazı insanların egoları daha üstün geldiği için ‘kimin çalışmaya ihtiyacı var’, ‘kimler eleman çalıştıyor’, ‘kira nasıl öderler’ diye düşünmüyorlar” sözleriyle tepki gösterdi.

“Suçlu biziz, bunu biz istedik” diyen Tatlıdil, küçük menfaatler için hep el etek öpüldüğünü belirterek, “Sonunda bu oldu. Benden bu kadar” dedi.

Emirali Tatlıdil’in paylaşımı şöyle:

“Yaklaşık 16 yıldır yaptığım bu işi malesef tutarsız ve dengesiz alınan Üst Kurul ve Sağlık Bakanlığı kararlarından dolayı satmaya karar verdim. Çünkü anladım ki burada küçük esnafa yaşama şansı artık verilemeyecek. Bir kısım insanların egoları daha üstün geldiği için kimin çalışmaya ihtiyacı var, kim eleman çalıştırır, kira öderler, nasıl geçirecekşer diye bir düşüncesi yok. Özellikle bazı sektörlerin kasıtlı olarak seçilmesi de gerçekten düşündürücüdür. Gelen talimatlar herhalde eksiksiz yerine getirilecek diye yemin edildi. Hani sendikalar, hani sanayi ve ticaret odalar, hani dernekler kurumlar kuruluşlar? Maalesef hiçbirimiz bir ise yaramayız. Suçlu biziz, bunu istedik. Hep küçük menfaatler için el etek öptük ve sonunda olan oldu. Benden bu kadar.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu