Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşet

BM Genel Kurulu’nda Netanyahu’ya protesto!

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun BM Genel Kurulu’ndaki konuşması sırasında çok sayıda ülke temsilcisi salonu terk etti. Netanyahu, boşalan salonda konuşmasını sürdürdü.

Gazze soykırımının faili İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM Genel Kurul konuşması sırasında pek çok ülke temsilcisinin kendisini protesto ederek terk ettiği salona hitap etti.

Netanyahu, BM 81. Genel Kurulu’na hitap etmek için salona girdi ve kürsüye yöneldi.

Netanyahu’nun kürsüye çıkmasının ardından çok sayıda ülke heyeti, İsrail’in Gazze’deki soykırımı ve ateşkese rağmen saldırılarını sürdürmesine, işgal altındaki Batı Şeria’daki toprak gasplarına, Suriye ve Lübnan’a yönelik saldırılara tepki göstermek amacıyla Genel Kurul salonunu terk etti.

Temsilciler ayağa kalkarak Genel Kurul’u terk ederken, salonda protesto sesleri yükseldi ve Netanyahu yuhalandı.

Çok sayıda temsilcinin salonu terk etmesinin ardından Netanyahu, neredeyse tamamen boşalan Genel Kurul salonunda konuşmasını sürdürdü.

Böylelikle Netanyahu, 7 Ekim 2023’ten bu yana BM Genel Kurulu’nda 3. kez protesto edilirken, New York’taki BM Genel Merkezi çevresinde de yoğun güvenlik önlemleri altında İsrail Başbakanı karşıtı gösteriler düzenlendi.

NEW YORK SOKAKLARINDA DA PROTESTO GERÇEKLEŞTİ

New York sokaklarında İsrail’in saldırılarını protesto eden göstericiler, “İsrail’i silahlandırmayı sonlandırın, Gazze’nin yaşamasına izin verin” sloganını atarken, “Soykırıma son verin”, “İnsanları finanse edin, savaşı değil” yazılı pankartlar taşıdı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu