GenelManşetSporTürkiye

Bora Altıntaş nefesleri kesti

Adrenalin dolu tutkusuyla BMX sporuyla gündemde olan Kıbrıslı Türk sporcumuz Bora Altıntaş, İstanbul Caddebostan sahilinde gerçekleşen 5. Red Bull Uçuş Günü’nde muhteşem atlayışıyla renk kattı.

200 BİNİ AŞKIN KİŞİ TAKİP ETTİ

Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan 5. Red Bull Uçuş Günü, İstanbul’da gerçekleştirildi. 3 yıl aradan sonra önceki gün Caddebostan Sahili’nde gerçekleşen ve 200 bini aşkın kişinin takip ettiği Red Bull Uçuş Günü’nde 30 takım yarıştı.

KAZANANLAR BELLİ OLDU

Birbirinden fantastik uçuş araçlarıyla uçma hayalini gerçekleştiren takımlar, ilginç kostüm ve gösterileriyle jüriyi etkilemeye çalıştı. Etkinlikte Redkids On The Sky ekibi 15 metre ileriye uçarak birinciliği elde etti. Yarışmacıların kendi ürettikleri ve tamamen kas gücüyle uçurmaya çalıştıkları ekipmanlar arasında sushi uçak en fazla ilgi gören model oldu.

BORA’DAN İNANILMAZ BİR ATLAYIŞ

Bu etkinlikte, yarışma arasında Bora Altıntaş, Red Bull ekibini temsilen bir gösteri atlayışı gerçekleştirdi. Sunucuların inanılmaz diye adlandırdığı performansta Bora 6 metrelik platformdan 3 metre yükselip toplam 9 metrede bisikleti ile havada takla atarak tam 11 metre ileriye gitti ve izleyicilere adrenalin dolu saniyeler yaşattı.

SPORCUMUZ JÜRİ ÜYELİĞİ YAPTI

Ünlü akrobasi pilotu Red Bull sporcusu İtalyan Dario Costa’nın yaptığı muhteşem gösteride ise seyirciler adeta nefeslerini tuttu. Yarışmada aynı zamanda juri üyeliği de yapan Bora Altıntaş atlayış esnasında inanılmaz heyecanlandığını belirtirken çok yakında yine adrenalin dolu projelerle sahnede olacağının da sinyallerini verdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu