EkonomiGenelKıbrısManşet

Bu fırsat kaçmaz!

Noyanlar Şirketler Grubu, yılın son fırsatı olan Black Friday kampanyası ile Sea Life Long Beach projesi içerisinde yer alan Sea Star’in 7’nci kattaki 39 metrekarelik stüdyo tipi full eşyalı daire fiyatında büyük bir indirime gitti

BLACK FRIDAY’E ÖZEL FIRSAT

Ülkemizin inşaat alanındaki köklü ve güvenilir firmalarından Noyanlar Şirketler Grubu, Sea Life Long Beach projesinde yer alan 39 metrekare 7. kat stüdyo tipi full eşyalı ve tüm masrafları ödenmiş daire için Black Friday’e özel fırsat kampanyası başlattı.

KDV, TRAFO PAYI VE VERGİ DE YOK

Black Friday konseptine özel kampanyaya Noyanlar Şirketler Grubu da katıldı. İskele bölgesinin gelişiminde büyük rolü olan Noyanlar Şirketler Grubu, yılın son fırsatı olan Black Friday kampanyası ile Sea Life Long Beach projesi içerisinde yer alan Sea Star’in 7’nci kattaki 39 metrekarelik stüdyo tipi full eşyalı daire fiyatını; kdv, trafo payı ve vergileri dâhil ederek £86.000’den £69,900’e indirdi.

DENİZE YÜRÜME MESAFESİNDE

Denize yürüme mesafesinde olan proje ister yatırım ister yaşamak için huzuru ve kaliteyi seven herkesi bekliyor. Yatırım ve kaliteli bir yaşam için tercih edilecek ve yılın son fırsatı olan bu daire ve mevcut indirimde olan daireler hakkında bilgi almak isteyenler Noyanlar Şirkeler Grubu’na başvurabilir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu