KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Bu sabah meydana gelen kazada ölen şahsın kimliği tespit edildi

Lefkoşa'da Yakın Doğu Bulvarı üzerinde bu sabah meydana gelen kazada ölen kadın şahsın, Nijerya uyruklu 36 yaşındaki Odion Maureen PAULINUS olduğu tespit edildi.

Lefkoşa’da Yakın Doğu Bulvarı üzerinde bu sabah meydana gelen kazada ölen kadın şahsın, Nijerya uyruklu 36 yaşındaki Odion Maureen PAULINUS olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

KAZA NASIL OLMUŞTU?

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde dün akşam saat 02.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, gece saat 02:00 sıralarında, Lefkoşa’da Yakın Doğu Bulvarı üzerinde, PM 626 plakalı salon aracı aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde Dr. Fazıl Küçük Caddesine doğru kullanan Lefkoşa’da sakin 28 yaşındaki Goodluck Osakpolor Ogbebor seyrettiği yolun sağa virajlanan kısmına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundan çıkıp bordür taşlarına ardından kaldırıma çarpık takla atarak tavanı üzerinde sürüklendi.

Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Nijerya uyruklu 36 yaşındaki Odion Maureen Paulınus olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Mıcheel Uyıose ve Toyın Ogunfeyimi  kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu