KıbrısManşet

Bugün saat 17.00’de ‘Zam Ateşi’ yakılacak

Ülkede gelinen son nokta ve yapılan zamlardan nefes alamayan vatandaşlar için sessiz kalamayan KTAMS bugün KTAMS binası önünde toplanıp "ZAM ATEŞİNİ" yakacaklarını duyurdu.

Ülkede gelinen son nokta ve yapılan zamlardan nefes alamayan vatandaşlar için sessiz kalamayan KTAMS bugün KTAMS binası önünde toplanıp “ZAM ATEŞİNİ” yakacaklarını duyurdu.

Zamlardan rahatsızlık duyan ve tepki koymak isteyen isteyen herkesi saat 17.00’de KTAMS binası önüne bekleyen KTAMS Başkanı Güven Bengihan, “Bu zihniyet insafsız vicdansız ve de sorumsuz bir zihniyettir. Bunun adı Halk düşmanlığıdır. Bu yapılan zamlara sessiz kalmamalıyız, yoksa arkası devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Bengihan sözlerine şu şekilde devam etti: “Çalışanların, emeklilerin dar ve sabit gelirli tüm kesimlerin alım gücünün çok büyük oranda gerilediği bir dönemde UBP-DP-YDP Hükümetinin elektriğe, akaryakıta ve diğer temel tüketim maddelerinin fiyatlarına uyguladığı bu zamlar kabul edilemez. Bu zamlara dur demek ve hükümeti protesto etmek için bugün saat 17:00 de KTAMS binası önünde toplanıp “ZAM ATEŞİNİ” yakıyoruz”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu