GenelKıbrısMagazinManşet

Bülent Ersoy: Allah onların belasını versin inşallah

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde sahte PCR testinden dolayı günlerce cezaevinde yatan davulcu Ahmet İzgi, birlikte çalıştığı Bülent Ersoy ile canlı yayında tartıştı. İzgi'nin kendilerine yardım etmediğini söylemesi üzerine tepki gösteren Ersoy, "Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. 1 seneye kadar çıkamazlardı. Allah onların belasını versin inşallah" dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde sahte PCR testinden dolayı günlerce cezaevinde yatan davulcu Ahmet İzgi, birlikte çalıştığı Bülent Ersoy ile canlı yayında tartıştı. İzgi’nin kendilerine yardım etmediğini söylemesi üzerine tepki gösteren Ersoy, “Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. 1 seneye kadar çıkamazlardı. Allah onların belasını versin inşallah” dedi.

Söylemezsem Olmaz programında İzgi’nin kendilerine maddi ve manevi destek vermediğini söylemesi üzerine canlı yayına bağlanan Ersoy, KKTC’de ağırlığını kullandığı ima ederek “Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. Onlar 25 güne kadar çıkamayacaklardı en az 1 sene orada kalacaklardı. Allah onların belasını versin inşallah…” dedi.

‘BAKALIM İŞ BULABİLECEK MİSİN?’

İzgi’nin “Biz oraya sağlam gittik hasta döndük” demesi üzerine öfkelenen Ersoy, “Bana bak ben konuşurken konuşma, benden sonra konuş. O kadar terbiye kurallarını çiğneyen insanlarsınız ki… Allah sizin cezanızı versin. Zaten artık sizi isteyen yok. Bakalım siz şimdi iş bulabilecek misiniz? Siz beni tehdit ettiniz” şeklinde konuştu.

(L.G.)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu