ManşetTürkiye

Bursaspor Amedspor maçında ortalık savaş alanına döndü!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadelede eden ekiplerden Bursaspor 23. hafta mücadelesinde sahasında Amedspor'u ağırladı. Karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan futbolcular arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale ederken, karşılaşma gergin bir ortamda başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelede eden ekiplerden Bursaspor 23. hafta mücadelesinde sahasında Amedspor’u ağırladı. Karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan futbolcular arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale ederken, karşılaşma gergin bir ortamda başladı.

SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Amedsporlu ve Bursasporlu oyuncular arasında arbede yaşanırken, sosyal medyada saha ve tribünlerin karıştığı görüntüler paylaşıldı. İki grup arasında çıkan olayları engellemek için birçok görevli araya girdi.

Amedsporlu futbolcular, zemini incelemek için sahaya çıktığında, tribünlerdeki Bursaspor taraftarlarının protestosuyla karşılandı. Amedsporlu bazı futbolcuların da taraftarlara karşılık vermesiyle tansiyon yükseldi. Bunun üzerine Bursasporlu futbolcular da sahaya çıktı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Polisin müdahalesiyle saha içerisindeki arbede sonlandırılırken, her iki takımın oyuncuları soyunma odasına geri döndü. Amedsporlu futbolcuların soyunma odasına girişi sırasında tribünlerden pet şişe atıldı.

Amedspor’a saldırı ve Beyaz Toros, tetikçi Mahmut Yıldırım pankartlarına tepki: “Spora siyaset karıştırmayın diyenler iki gündür uygulanan ırkçılığı seyrediyor”

Bursaspor- Amedspor maçı öncesinde sahaya ısınmaya çıkan Amedspor oyuncularına saldırı gerçekleşti. Ayrıca, Bursasporlu taraftarlar Faili meçhul cinayetlerle özdeşleşen “Beyaz Toros” ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın pankartlarını açtı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu