KıbrısManşet

Bütçe görüşmeleri 3 Şubat yerine; 29 Ocak’ta sonlanıyor

Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu, Meclis’te temsil edilen siyasi partilerle vardıkları konsensüs neticesinde; 3 Şubat’ta tamamlanması beklenen 2021 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’na ilişkin görüşmelerin, 29 Ocak Cuma günü sonlanacağını duyurdu

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu, 3 Şubat’ta tamamlanması beklenen 2021 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’na ilişkin görüşmelerin, 29 Ocak Cuma günü sonlanması yönünde, Meclis’te temsil edilen tüm siyasi partilerle ortak bir karara vardıklarını duyurdu.

BRT’de 14. Saat programına telefonla bağlanan Meclis Başkanı Sennaroğlu, bu süreçte, daha az vekilin konuşma yapacağını da belirtti.

Sennaroğlu, “her siyasi partiden en fazla iki vekil konuşacak, iktidardan da bakan yanıt verecek. Bu şekilde görüşmeler Cuma gün tamamlanacak” diyerek, bu vesileyle tüm siyasi partilere teşekkürlerini iletti.

Genel Kurul’da bu sabah ilk konuşmacı olarak kürsüye çıkan Demokrat Parti Milletvekili Serdar Denktaş, “gerekirse Meclis’te sabahlayalım” diyerek, gün içerisinde bütçenin oylanmasını önermiş ve görüşmelerin erken sonlanması konusu gündeme gelmişti…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu