KıbrısManşetSpor

Büyük gurur yaşattı

Minik dansçımız her iki kategoride de şampiyonluğa ulaşarak organizasyona damga vurdu ve ülkemiz adına çok önemli başarılara daha imza attı

Latin dansında ülkemizin en başarılı isimlerinden olan Elis Sermaye, Uluslararası Dans Organizasyonu (IDO- International Dance Organisation) tarafından Polonya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda (European Championship) mücadele ettiği iki ayrı kategoride de şampiyon olarak ülkemize büyük bir gurur daha yaşattı.

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK:

Avrupa ve dünyanın en prestijli dans yarışmaları arasındaki şampiyona Polonya’nın Janow Podlaski şehrinde 27 – 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşti. Elis şampiyonada, “Salsa Solo Children” ve “Bachata Solo Children” katagorilerinde yarıştı. Minik dansçımız her iki kategoride de şampiyonluğa ulaşarak organizasyona damga vurdu ve ülkemiz adına çok önemli başarılara daha imza attı.

SIRADA MAKEDONYA VE MEKSİKA VAR:

Sponsorları Miracle Cash & More sayesinde bu tür organizasyonlarda boy gösterebilen Elis, bu başarılarıyla, 5 – 9 Kasım tarihlerinde Kuzey Makadenya’da ve 4 – 11 Aralık Meksika’da yapılacak yarışmalara da, daha moralli hazırlanmayı planlıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu