GenelKıbrısManşet

Büyük ödül Şampiyon Melekler Takımı adına verilecek

  1. Karikatür Mizah Şenliği ve Karikatür Yarışması’nın Jüri Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

JÜRİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

12. Uluslararası Zeytin Festivali kapsamında düzenlenen 12. Karikatür Mizah Şenliği ve Karikatür Yarışması’nın Jüri Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Yaklaşık bir saat süren toplantı boyunca 12. Karikatür Mizah Şenliği ve Karikatür Yarışması’nın jüri tanıtımı gerçekleştirilirken, yarışmanın geçmişi ve kapsamı hakkında da geniş bilgi verildi.

39 ÜLKEDEN 380 ESER

Bu yıl 12’incisi gerçekleştirilecek olan Karikatür Mizah Şenliği ve Karikatür Yarışması’nda 39 ülkeden 134 çizerin katılımı ile 380 eserin değerlendirmeye alındığı açıklandı. Bu yılın şartnamesi uyarınca kazanan eserlere toplam 40 bin TL para ödülü verileceğinin kaydedildiği basın toplantısında, yarışmanın büyük ödülünün ise Şampiyon Melekler Takımı anısına verileceği belirtildi.

ŞENKUL: BU YIL ŞAMPİYON MELEKLER TAKIMI ADINA ÖDÜL DÜZENLEDİK

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan Karikatür Mizah Şenliği ve Karikatür Yarışması’nda bir değişikliğe gidilerek, 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler Takımı adına bir ödül düzenlendiğini açıklayarak sözlerine başladı. Şenkul, 39 ülkeden 134 çizerin katılımı ile 380 eserin değerlendirilmeye alınacağı bu üç günlük süre için tüm jüri üyelerine başarılar dilerken, yarışma nedeni ile güzel neticelerin alınacağına olan inancını da yineledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu