KıbrısManşet

Çağıner: Bu sistem değişecek!

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, ülkede köklü bir sistem değişikliğine gidilmesinin zamanının çoktan geldiğini belirterek, Bu sistem bitmiştir boşuna şahıslara fatura edilmesin bu sadece ötelemeden başka bir şey değildir" dedi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, ülkede köklü bir sistem değişikliğine gidilmesinin zamanının çoktan geldiğini belirterek, Bu sistem bitmiştir boşuna şahıslara fatura edilmesin bu sadece ötelemeden başka bir şey değildir” dedi.

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner’in açıklaması şu şekilde:

“Allah’ın takdiri yaşadıklarımız; tevekkül edeceğiz ve ders alacağız. Bu dönemde gerek iş hayatımızda gerekse toplum olarak yapmış olduğumuz hatalar ile yüzleşiyoruz ve ilk kez öteleyemiyoruz. Çözmeden kurtulamayacağız ve çözüm sadece değişimden geçiyor; bu sistem bitmiştir bir kez daha parlamenter seçimde oy verip benzer koalisyon sonuçları ile sadece isimlerin değiştiği ve ayni tecrübeleri ben kendi adıma yaşamak istemiyorum. Bu sistem bitmiştir boşuna şahıslara fatura edilmesin bu sadece ötelemeden başka bir şey değildir. Bu sistem değişecek en uygun yeni yönetim şekli ile layık olduğumuz geleceği evlatlarımıza bırakacağız. Mücadele şimdi başlıyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu