KıbrısManşet

Çamber, Türki Cumhuriyetlerden ülkeler arasında KKTC’yi temsil etti

Kıbrıslı Türk Dr. Kardelen Çamber, Türki Cumhuriyetleri Oftamoloji Derneği tarafından her yıl düzenlenen etkinlikler kapsamında, bilimsel bir sunum yaptı.

Kıbrıslı Türk Dr. Kardelen Çamber, Türki Cumhuriyetleri Oftamoloji Derneği tarafından her yıl düzenlenen etkinlikler kapsamında, bilimsel bir sunum yaptı. Alınan bilgiye göre web üzerinden yapılan sunum, TCOD/TROS’un Uluslararası Müstakil ve TCOD Ülkeleriyle Ortak Uluslararası Bilimsel Aktiviteler kapsamındaki Genç Oftamalojistler Grubu’nun sunumlarından biri oldu. 13 Mart 2024 Çarşamba günü KKTC saatiyle 18.00’de gerçekleştirilen sunum, zoom meeting üzerinden büyük ilgiyle izlendi. 

Kuzey Kıbrıs’ın da bulunduğu grupta, Türki Cumhuriyetlerden Azerbaycan’dan iki kişi, Türkiye’den iki kişi, Kazakistan’dan iki kişi, Tacikistan’dan ise bir kişi sunum gerçekleştirdi. Genç Oftamalojistler, sunumlarını kendilerine önceden verilen konular üzerinden yaparken, derneğin Kıbrıs Temsilcisi Dr. Kardelen Çamber de bunlardan biriydi. Dr. Çamber’in sunumu “Fasya Lata ile Frontal Süspansiyon sonrası Lagoftalmi ve Maruz Kalma Keratopatisi” başlığı altındaydı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu