KıbrısManşet

‘Canlı yayında kozlarımızı paylaşalım’ daveti

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, UBP Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’ı kapalı Maraş’ın açılması ve Doğu Akdeniz doğal gaz konularını canlı yayında tartışmaya davet etti

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, UBP Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’ı Kapalı Maraş’ın açılması ve Doğu Akdeniz doğal gaz konularını canlı yayında tartışmaya davet etti.

Canlı yayınında konuşan Özersay “Kapalı Maraş’ın açılması birkaç cümle ile geçiştirilebilecek bir mesele değildir, madem ki sayın Tatar bizim yıllar önce ortaya koyduğumuz bu projeyi kendisi de benimsemiyor o zaman bunu nasıl hayata geçireceğimizi buyursun canlı yayınında tartışalım. Herkes düşüncesini ortaya koysun, görüşünün altını doldursun, hangi araçlarla ne şekilde hayata geçireceğini de bu Halka anlatalım, tartışalım. Kararı da halkımız bu görüşler ve adayları mukayese ederek versin” dedi.

HALKIMIZ MUKAYESE ETSİN, KARARINI ONA GÖRE VERSİN

Özersay “Aynı durum Doğu Akdeniz konusunda ortaya koyduğumuz vizyonla ilgili olarak da geçerlidir, bu konuları Halkımız ikimizden de dinlesen, mukayese etsin ve kararını ona göre versin. Kuşkusuz bunu diğer adaylarla da ikili programlarda yapmayı isterim ama Sayın Tatar bir süredir bizim dile getirdiklerimizi daha yüzeysel olarak tekrar ettiği için kendisine sormak istediğim bazı sorular vardır, halkımız dinlesin ve kararı ona göre versin” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu