KıbrısManşetSiyaset

Çavuşoğlu: Birlikte başaracağız

31 Ekim'de gerçekleştirilecek kurultayda UBP Genel Başkan adayı olan Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla manifestosunu açıkladı

31 Ekim’de gerçekleştirilecek kurultayda UBP Genel Başkan adayı olan Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla manifestosunu açıkladı.

“Birlikte başaracağız” sloganıyla yola çıkan Nazım Çavuşoğlu,  tüm siyasi hayatı boyunca Ulusal Birlik Partisi ilkelerini savunduğunu kaydederek, “Partinin doğru yoldan ayrılmamasına destek veren kişi olarak biriktirdiğim tecrübe ve sadakatle parti genel başkanı olmaya hazırım.

Son dönem bizi göstermiştir ki,  inandığımız davamızı gelecek nesillere taşıya bilmek için gerçek bir lidere ve vizyona ihtiyaç vardır.  Partimde birçok görevler üstlendim. Genel sekreterliğim dönmende hep bir birlikte partimi tek başına iktidara taşıdık.

Beş dönem bakanlık hizmetinde bulunmanın onuru içerisindeyim. Bakanlıklarımda yapılan çalışmalar ve ülke gelişimine olan katkılar malumunuzdur. Genel Başkanlık döneminde konuşan değil daha çok icraatlarla anılan bir başkan olmayı hedefliyorum” dedi.

Çevre dostu kalkınma, eğitim stratejileri, altyapıyı güçlendirme hedefleri, tarım ve hayvancılık reformu, kooperatifleşme, sağlık altyapısını güçlendirme hedefleri, inovasyon ve bilişim, turizme sahip çıkma, politikaların öznesi gençler ve Maraş açılımı başlıkları altında detaylı şekilde manifestosunu açıklayan Çavuşoğlu, “Bu işin şakası yok, devlet yönetimi ciddiyet ister, devlet yönetimi disiplin ister, devlet yönetimi cesaretle krizleri çözme ister,  devlet yönetimi güçlü vatan sevgisiyle çalışma ister” diyerek devletin yönetimine talip olduğunu vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu