Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelManşetTürkiye

Çavuşoğlu: Turizmde aldığımız önlemleri Almanya’ya anlattık

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli turizm programına ek olarak alınan önlemleri anlattıklarını söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile görüşmesi sonrasında ortak basın toplantısında yapığı açıklamalarda güvenli turizm programına ek olarak alınan önlemleri anlattıklarını söyledi.
“Tüm dostlarımız güvenli bir şekilde tatil yapabilir” diyen Çavuşoğlu Türkiye’nin turizm konusundaki çalışmalarına değinerek, aşılama sürecine hız verildiğini ve güvenli turizm programı için ilave tedbirler alındığını belirtti.

Türkiye’de 17 Mayıs’a kadar kapanma olduğunu ve vaka sayılarının gerilediğini, halkın yüzde 26’sının aşılandığını anımsatan Çavuşoğlu, “Aşılama konusunda özellikle turizm bölgelerine ağırlık verdiğimiz gibi, tüm turizm çalışanları, otellerde restoranlarda çalışanlar, şoförler, havaalanlarında çalışanlar, tur rehberleri de dahil turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız” şeklinde konuştu.

Bu yıl da uygulayacağımız güvenli turizm önlemleri hakkında bilgi verdik” ifadelerine yer verdi.

Bakan Çavuşoğlu, “Geçen sene pandemiye rağmen 1 milyon 200 bin Almanı ülkemizde ağırladık. Bu yıl da ağırlamak istiyoruz. Bu yüzden ilave tedbirler aldık, 17 Mayıs’a kadar kapanma kararı aldık. Güvenli turizm programımıza ilave tedbirler getirdik, Sağlık Bakanlığımız ve Kültür Bakanlığımız birlikte çalışıyor. Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız. Tüm dostlarımız güvenli bir şekilde tatil yapabilir” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu