GenelKıbrısManşet

‘Cinayet’ gibi kazada yaşamını yitiren Naveed Akbar’ın nişanlısının iddiaları tüyler ürpertti

GIYNIK ÖZEL

 

Gemikonağı’nda dün gece yarısı alkollü sürücünün kurbanı olan Naveed Akbar’ın nişanlısı Aycan Taliman GIYNIK Gazetesi’ne konuştu. Taliman’ın iddiaları tüyler ürpertti. Nişanlısının sorumsuz bir sürücünün kurbanı olduğunu kaydeden Taliman, acısını yaşayamadan alkollü sürücü Mehmet Eren Erdoğan’ın TSK askeri olduğu gerekçesiyle mahkemeye çıkarılmadan askere teslim edildiğini öğrendiklerini anlattı. “Bu işin peşini asla bırakmayacağım” ifadelerini kullanan acılı kadın, nişanlısının bir çöp gibi poşetlenip, yakınlarının görmesine izin verilmeden Cengiz Topel Hastanesinden Lefkoşa Hastanesi morguna sevk edildiğini öne sürdü.
“MAKAS ATARAK SUÇSUZ INSANI ÖLDÜRDÜ”
Alkollü sürücünün dün gece yarısı viraj olan yolda aşırı süratli bir şekilde araçları makas atarak geçtiği esnada facianın yaşandığını ifade eden Taliman, “kazayı görenler var. Katil sürücü önce boş bir banka ardından nişanlımın arkadaşı ile oturduğu banka çarptı. Nişanlım denize düşmüş, onu çıkardıkları zaman nabzı atıyormuş ama ambulans geç geldi” dedi.
BİZE ÖLDÜĞÜNÜ SABAH SÖYLEDİLER
Gazetemize konuşan Taliman, olayı gece yarısı 02.00 gibi duyduğunu ve hemen Cengiz Topel Hastanesine belirterek ilk saatlerde hiçbir bilgi edinemediğini anlattı. Taliman şunları söyledi: “Nişanlım Pakistan uyruklu diye kimse ciddiye almadı. Ben öldüğünü sabah 05.00 gibi öğrendim oysa gece yarısı ölmüş. Hastanenin arka kapısından bir çöp atar gibi arabaya koyup Lefkoşa Morguna götürdüler. Otopsisi artık perşembe günü yapılacakmış, doktor yok diye. TSK askeri diye birini öldürmeye hakkı var mı? Bu olayın üstünü örtecekler. Polis ağladım diye üstüme yürüdü, askerler var Pakistanlılarla kavga mı ettireceksin diyerek bağırdı. Sabah 10.00’a kadar polis bizi oyaladı. Lütfen birileri sesimizi duysun bu cinayettir kaza değil.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu