GenelKıbrısManşet

Cesurer: Kaosa oynamak isteyenler yarattıkları kaosta boğulacak

EL-SEN Başkanı Çağlayan Cesurer, KIB-TEK Yönetim Kurulu’nun son günlerdeki icraatlarına sert tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada, Ercan Havalimanı’na yasadışı şekilde ekip gönderildiğini, çalışanlara mobbing uygulandığını belirten Cesurer, “Kaosa oynamak isteyenler yarattıkları kaosta boğulacak” sözleriyle uyarıda bulundu.

Kıb-Tek Yönetim Kurulu, Kıb-Tek Genel Müdürü 15 günlük süreç içerisinde yaşananlardan kendilerinin sorumlu olduğunu unutmuş gibi, kendi bildiklerini okumaya devam ediyorlar.

Yasa tanımaz bir şekilde projesi olmayan, parası ödenmeyen, iş emri olmayan Ercan Hava Alanının elektrik işleri için ekip gönderip, işlem yaptırıyorlar. Binlerce vatandaşın parasını ödediği halde işleri bekletilirken, yasa kural tanımaz bir şekilde yapılan bu uygulamalarla ilgili yasal süreç başlatılacaktır.

EL-SEN Yönetimi ve Üyeleri Kıb-Tek Yönetimi ve Genel Müdürü’nün Toplu İş Sözleşmesine aykırı atamalarına, personeli provoke etmeye dönük mobing uygulamalarına, personeli provoke etmeye dönük hareketlerine biran önce son vermeye davet ediyoruz. Kaosa oynamak isteyenler yaratacakları Kaos içerisinde boğulacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu