GenelKıbrısManşetToplum

Chamada Club’da ‘Ego’ tavan yapacak

Dünya star'ı Willy Wiliam, Cumartesi gecesi Chamada Club sahnesinde.

Dünya star’ı Willy Wiliam, Cumartesi gecesi Chamada Club sahnesinde.

HALEN DİNLEYENLERİ COŞTURUYOR
Fransız asıllı dünyaca ünlü DJ&Prodüktör W. William’in 2017 yılında J.Balvin’le birlikte çıkardıkları tekli Latin hit parça “Mi Gente” tüm müzik listelerinde fırtınalar estirirken, Youtube kanalında milyar izlenmeye ulaşan ender çalışmalar arasında yerini almayı başardı. Halen her kulüpte Dj’lerin çalma listesinde yer almayı başaran parça, kendisine 2018 yılında Latin Grammy Müzik ödülleri adaylığı kazandırdı.

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İSİMLERİYLE ÇALIŞTI
“Ego” ve “La La La” isimli teklileriyle listelerin üst sıralarında yer almayı başaran sanatçı, David Guetta, Jason Derulo ve Nicky Minaj gibi dünyanın önemli isimleriyle çalıştı. Latin Bilbord Müzik ödülü, MTV Video Müzik ödülü sahibi ve Spotify Global’de En İyi 1 Numara ödülüne sahip olan başarılı sanatçı, son teklisi “Trompeta” isimli çalışması ile sosyal medyada 24 milyon izlenmeye ulaşmayı başardı.

ÜLKEMİZİ ÇOK SEVDİ
Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde sahne alarak büyük beğeni toplayan Willy William, yarın akşam yeniden Chamada Beach Club sahnesinde yer alacak. Chamada Club, muhteşem DJ seti ve pozitif ritimleriyle sizleri büyüleyici bir geceye çağırıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu