GenelKıbrısMagazinManşet

Chamada Clubda Russ Milions fırtınası

Dünyaca Ünlü Rap Sanatçısı Russ Millions, Chamada Club sahnesinde sevenleri ile bir araya geldi

Dünyaca Ünlü Rap Sanatçısı Russ Millions, Chamada Club sahnesinde sevenleri ile bir araya geldi


CHAMADA, FARKINI ORTAYA KOYDU

Adanın eğlence anlayışını değiştirmek için yola çıkan ve açıldığı günden beri, sahnesinde ağırladığı sanatçılar, dans ve görsel şovları ile adından söz ettiren Chamada Club, dünyaca ünlü Rap sanatçısı Russ Millions’ı sahnesinde ağırlayarak yine farkını ortaya koydu. Eğlence severlerin sınırlarını zorlayan Chamada Club, birbirinden özel görsel şovlar, akrobatlar ve dansçıların birbirinden farklı tarz ve konseptleri, sahnedeki lazer ve ışık şovları ile eğlencenin nabzını yükseltti.

DANS ÇILGINLIĞI İLE VİRAL OLDU

Aralık 2018’de Virgin Records etiketiyle ‘Gun Lean’ adlı single’ını yayımlanan İngiliz Rapçi Russ Millions’ın Gun Lean single’ı UK Singles Chart’ta ilk 10’a giren ilk UK drill parçası oldu. Russ’ın müzik videosunda yaptığı dans bir ‘dans çılgınlığı’ haline gelirken, Jesse Lingard gibi futbolcular tarafından taklit edilen bu dans, The Guardian’ın ‘en büyük pop müzik dans çılgınlıkları’ listesinde 10. sırada yer aldı.

LİSTELERİN 1 NUMARASI

Nisan 2019’da Tion Wayne ile yaptığı devam single’ı ‘Keisha & Becky’ UK Singles Chart’a 19 numaradan giriş yaptı ve daha sonra yedi numaraya kadar yükseldi. Şarkı daha sonra British Phonographic Industry (BPI) tarafından Platinum sertifikası aldı. Tion Wayne ile seslendirdiği ‘Body’ single’ı ile ilk 1 numarasını elde etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu