Dünya

Çıkardığı gaz başına dert oldu

 

Çıkardığı gazı kavanozlayıp hayranlarına satarak binlerce dolara satan Stephanie Matto, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı işini bırakmıştı. Para kazanma yönteminin birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çektiğini ifade eden Matto, ölüm tehditleri aldığını söyledi. Genç kadın, kendisini tehdit edenlerin sayılarının her geçen gün arttığını ifade etti.

Doktorların sağlık konusundaki uyarılarını ciddiye aldığını ifade eden Matto, kariyerini sonlandırmaya karar verdi. I’ve Got News For You podcast’inde konuşan Matto, gaz çıkartma işi nedeniyle ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Çıkarttığı gaz kavanozlara koyarak satma fikri nedeniyle sert eleştiriler aldığını dile getiren Matto, durumun ölüm tehditlerine kadar ciddileştiğini söyledi.

Hayranlarının istekleri üzerine bu işi oluşturmaya karar verdiğini belirten Matto, “Beni taciz eden çok sayıda sosyal medya hesabı vardı. Hepsini engellemeye çalıştım. Ancak sayıları her geçen gün arttı. Çok kötü yorumlar okudum. Ölmemi isteyen insanlar bile vardı. Bu durum zihinsel sağlığıma zarar verdi” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu