DünyaKıbrısManşetSiyaset

Saner: Ben da Başbakan olarak ABD’nin Başbakanı olmak isterdim

KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner'in konuk olduğu programda, yayın esnasında sarf ettiği bir takım sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu.

KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner, Kıbrıs Postası Web TV’de Gökhan Altıner’in sunduğu “Sabah Postası” programına dün sabah konuk olarak, ülke gündemi ve UBP Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Saner’in yayın esnasında sarf ettiği bir takım sözler sosyal medyaya damgasını vurdu.

“Ben da Başbakan olarak Amerika Birleşik Devletleri’nin Başbakanı olmak isterdim” diyen Saner’in bu sözlerine karşılık geldi.

Öncelikle sosyal medya hesabından paylaşım yapan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Ben de başbakan olarak ABD’nin başbakanı olmak isterdim” diyor Sn. Saner. ABD’de başkanlık sistemi olmasa ve başbakanlık müessesesi olsaydı KKTC’deki bunca başarınızdan sonra sizi mutlaka transfer ederlerdi Sn. Saner!!!” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı eski Basın ve İletişim Koordinatörü Ali Bizden de konuyla ilgili görüşlerini belirterek, “KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner’in “Ben de başbakan olarak ABD’nin başbakanı olmak isterdim” demesi mühim bir şey değil. Esas mühim olan ABD’nin “Ben de başbakan olarak KKTC’nin başbakanı olmak isterdim” deme ihtimali olan bir başbakanın henüz olmaması. #PararelEvrendeBirGün” şeklinde paylaşım yaptı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN PAYLAŞIMLAR:

Diğer Haberler

Başa dön tuşu