KıbrısManşet

Cinsellik kokan sigara reklamları bilboardlarda!

Tütün ve tütün ürünlerinin özendirici şekilde reklamının yapılması yasak olmasına rağmen, ülkemize yeni bir marka olarak giriş yapan elektronik sigara markası GLO’nun reklamları billboardları süslüyor

GIYNIK ÖZEL

Tütün ve tütün ürünlerinin özendirici şekilde reklamının yapılması yasak olmasına rağmen, ülkemize yeni bir marka olarak giriş yapan elektronik sigara markası GLO’nun reklamları billboardları süslüyor.

Elektronik sigara markası GLO’nun ülkenin dört bir köşesinde yer alan reklamları, gençlere ve çocuklara kötü örnek teşkil eden içerik barındırıyor.

Rengarenk ve cezbedici görsellerin yer aldığı reklamlarda cinselliğin ön planda olduğu sloganların da yer alması tepkilere neden oldu. GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan birçok vatandaş, söz konusu reklamların sakıncalı olduğunu dile getirerek, tepki gösterdi.

Sağlığa ciddi zararları bulunan tütün ürünlerinin özendirici şekilde reklam edilmesi yasakken, söz konusu reklamların yasada herhangi bir boşluk bulunarak mı yayınlandığı yoksa birileri tarafından göz mü yumularak yayınlandığıysa bilinmiyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu