KıbrısManşetSpor

Covid-19 döneminde sporcu sayısını artıran federasyon: Badminton

Badminton Akademi'nin geçtiğimiz hafta kendi içerisinde düzenlediği turnuva 2 gün boyunca Başaran Spor salonunda gerçekleştirildi.

Badminton Akademinin geçtiğimiz hafta kendi içerisinde düzenlediği turnuva 2 gün boyunca Başaran Spor salonunda gerçekleştirildi.

Turnuvada zevkli ve güzel maçlar oynanırken turnuvanın sponsorluğunu da Osman Özikiz üstlendi.

Turnuvaya davet edilen federasyon başkanı Fırat Deniz maçları yerinde takip ederken ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada bu gibi organizasyonların ekip içinde paylaşımın önemine dikkat çekerken katkı koyan herkesi tebrik etti.

Başkan Deniz, pandemi süresince düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri, gelin birlikte oynayalım köy projesi ve online aktiviteler sonucunda sporcu sayısını artıran federasyonların başında olduklarını belirtti ve bu nedenle mutlu olduklarını söyledi.

Ayrıca Badminton Akademisi’ne de başarılar dileyen Başkan Deniz, konuşmasının sonunda Başaran Spor Salonu’nun Badminton’un doğduğu yer olduğunu ve bu nedenle bayram sonrasında Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Erhan Arıklı ile bu konuda bir görüşme yapacaklarını söyledi.

Turnuvanın sonunda ödüller dağıtılırken katılımcılara da katılım belgesi verildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu