EkonomiGenelKıbrısManşet

Creditwest Bank 30’uncu yılında

Creditwest Bank, 30’uncu yıldönümünü anlamlı kutlamalar ile taçlandırmaya hazırlanıyor

Banka “Güçlü geçmiş, heyecan verici gelecek” sloganıyla hareket ediyor

Creditwest Bank, 30’uncu yıldönümünü anlamlı kutlamalar ile taçlandırmaya hazırlanıyor

Zaher, 30 yıllık Creditwest serüvenini 30 yıllık dostluk, ortaklık, ilham, başarı, dersler ve zorluklar” olarak özetledi

TOPLUMA KATKI

Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen bankalarından olan Creditwest Bank, 30’ncu yıldönümünü anlamlı kutlamalarla taçlandırmaya hazırlanıyor. Ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine destek sağlayan bankanın, topluma ve ekonomiye önemli katkılar sunmaya devam edeceği belirtildi. Bankanın 30’uncu yılıyla ilgili dün Concorde Otel’de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer sunum ve konuşma yaptı. Zaheer, konuşmasında 30 yıl önce bankayı kurarken vizyonlarının sadece finansal hizmetler sunmak değil, aynı zamanda müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve topluma katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

CREDİTWEST’İN SERÜVENİ

Mazher Zaheer, 30 yıllık Creditwest serüvenini “30 yıllık bir dostluk, 30 yıllık ortaklık, 30 yıllık ilham, 30 yıllık başarı, 30 yıllık dersler ve 30 yıllık zorluklar” olarak özetledi. Bu süreçte Kıbrıs’ın en büyük özel sermayeli yerel bankası haline gelmelerine büyük katkı koyan Kıbrıs halkına ve emeği geçen tüm çalışanlara, yöneticilere, genel müdürlere, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. Bankanın sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkelerine bağlı kalarak, sorumluluklarını yerine getirmeye özen gösterdiğini anlatan Zaheer, bankanın yıl içerisinde 30 sosyal sorumluluk projesine destek vereceğini de özetledi.

POTANSİYEL VE VİZYON

Zaheer konuşmasında Kuzey Kıbrıs’ın finansal ve teknoloji merkezi olarak kullanılabileceğini ayrıca, uluslararası ticaret merkezi olma potansiyeli taşıdığını vurguladı. Creditwest Bank’ın önümüzdeki dönemde vizyonunun, KKTC sermaye piyasasının oluşması için öncülük etmek, şu anda dünyada çok popüler olan “Peer-to-Peer” bankacılık konusunda girişim yapmak, Girişimcilik fonlarını adada yaygınlaştırmak, Açık Bankacılık ile ilgili çalışmalar yaparak bu yeni modeller ile finans sektörüne yeni ürünler kazandırmak olduğunu belirtti. Basın toplantısında ayrıca, “Creditwest Bank’ın başarı hikayesindeki kilometre taşları” konulu bir video sunumuna da yer verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu