Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrıs

CTP Kadın Örgütü: Enkazı kaldırıp halkı refaha kavuşturacağız

​ Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kadın Örgütü, ülkeyi her alanda yıkıma uğratan mevcut yapının erken genel seçimle gideceğini, CTP’nin tek başına iktidarıyla halkın hak ettiği refaha kavuşacağını vurguladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

​CTP Kadın Örgütü Mağusa İlçesi ve Alevi Kültür Derneği Kadın Kolları, sosyal bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda güncel ülke sorunları ele alınırken, CTP Kadın Örgütü yetkilileri değişim sürecinin devam edeceğini belirtti.

​Yetkililer; erken genel seçimle birlikte yolsuzluklarla ülkeyi yıkıma uğratan ve insanları yoklukla baş başa bırakan mevcut yapının gideceğini ifade etti. CTP’nin tek başına iktidara gelerek enkazı en hızlı şekilde kaldıracağı ve halkı hak ettiği refaha kavuşturacağı vurgulanırken; etkin kadroların tüm alanlarda ülkeyi yeniden ayağa kaldıracak hazırlıkları tamamladığı ve göreve hazır olduğu kararlılıkla ifade edildi.

​Toplantıya; CTP Mağusa Milletvekili Şifa Çolakoğlu, CTP Kadın Örgütü Genel Sekreteri Mine Karaca, CTP Kadın Örgütü Mağusa İlçe Başkanı Asya İlktaç, Alevi Kültür Derneği Mağusa Kadın Kolları Başkanı Şengül Atabey ve İkinci Başkan Saniye Sefil katıldı.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu