Güney KıbrısKıbrısManşetSiyasetSürmanşetTürkiye

CTP Milletvekili Asım Akansoy: “Piknik hükümeti kurulabilir”

CTP Milletvekili Asım Akansoy, Pazar günü neler yaşanacağını izlemek gerektiğini söyleyerek, “piknik hükümeti kurulabilir” dedi

GIYNIK – EMEL DOĞAN

GIYNIK Web TV’de Gizem Özgeç’in konuğu olan CTP Milletvekili Asım Akansoy önemli açıklamalarda bulundu.

“Sayın Erdoğan’ın buraya gelecek olmasını herhangi bir şekilde yorumlayacak değilim” diyen CTP Milletvekili Asım Akansoy, “elbette hükümetin kuruluş sürecinde, herhalde bu pikniğin bir piknik hükümetine dönme ihtimali de vardır diye düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“DARMADAĞIN BU SİYASAL YAPIDA ANKARA’NIN ROLÜ BÜYÜK”

Siyasi ortamı dağıtanların bunu düzeltme konusunda hamleler yapılacağına da dikkat çeken Akansoy, “Yani darmadağın edilmiş bir siyasal yapı vardır. Bu noktada Ankara’nın çok büyük rolü vardır. Ve elbette bu dağıttıkları ortamı da düzeltme konusunda da bir iki hamleleri olacaktır. Hatta oluyor ki iş UBP kurultayına kadar dayanmıştır” şeklinde konuştu.

“PAZAR GÜNÜ BELKİ VERİLEN ELLER, KOLLARA KADAR UZAYACAK”

“Pazar gününü beklemek lazım. Pazar bir pikniğe gidilsin, piknikte görüşmeler yapılsın. Piknikte hükümetler kurulacak, hükümetler bozulacak. Çağırın Ali’yi de çağırın Veli’yi de bir konuşalım denecek” şeklinde konuştu.

Akansoy “Belki verilen eller kollara kadar uzayacak. Göreceğiz bakalım neler yaşanacak.  Ona göre de değerlendireceğiz. Ben kendi adıma partime bakarım. Partimiz böyle bir dönemde böyle bir icraat hükümetine girmeyi uygun görmemiştir” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu