ManşetSporSürmanşet

Cumhuriyet çocukları

Gönyeli Spor Akademisi'nin U10 kategorisinde düzenlediği 1. Cumhuriyet Kupası şenlik havasında gerçekleşti

GÖNYELİ, DTB, DİKMEN, ALAYKÖY: KKTC’nin 37. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde planlanan turnuva Gönyeli Stadı’nda gerçekleşti. Turnuvada Gönyeli Spor Akademisi’nin yanı sıra Doğan Türk Birliği, Dikmen Gelişim Futbol Akademisi ve Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü takımları yer aldı.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER… Çocukların özgürce hünerlerini sergilediği turnuvaya veliler de yoğun ilgi gösterdi.  Turnuva sonunda ise tüm takımlara başarı gözetmeksizin eşit boyda kupa ve her öğrenciye madalya takdim edilirken ödül töreni sonrasında izaz ve ikramda da bulunuldu.

CUMHURİYET KUPASI GELENEKSEL OLACAK… Akademi sorumlusu Hasan Özkan, bu yıl birincisini gerçekleştirdikleri turnuvayı artık geleneksel olarak kutlayacaklarını belirtti. Özkan, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen akademimizde 4 yaştan 17 yaşa kadar çocuklarımız aktif çalışıyor. Başarıdan çok çocukların bolca maç yapması  ve farklı bölgelerdeki yaşıtlarıyla sosyalleşmelerini önemsiyoruz. Akademi olarak özelde Gönyeli genelde ise ülkemize iyi bireyler, iyi sporcular yetiştirmek temel hedefimiz” dedi.

GIYNIK SPOR – OKAN KARADEMİR

Gönyeli Spor Kulübü bünyesindeki Gönyeli Spor Akademisi tarafından U10 kategorisi düzeyinde Cumhuriyet Kupası düzenledi.

KKTC’nin 37. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde planlanan turnuva Gönyeli Stadı’nda gerçekleşti.

Turnuvada Gönyeli Spor Akademisi’nin yanı sıra Doğan Türk Birliği, Dikmen Gelişim Futbol Akademisi ve Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü takımları yer aldı.

Çocukların özgürce hünerlerini sergilediği turnuvaya veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Turnuva sonunda ise tüm takımlara başarı gözetmeksizin eşit boyda kupa ve her öğrenciye madalya takdim edilirken ödül töreni sonrasında izaz ve ikramda da bulunuldu.

Gönyeli Spor Akademisi tarafından turnuva ile ilgili yapılan açıklamada; ”Akademimizin düzenlediği 1. Cumhuriyet Kupası’na katılan tüm takımlara, futbolcularına ve hocalarına çok teşekkür ederiz.” denildi.

HASAN ÖZKAN: CUMHURİYET KUPASI GELENEKSEL OLACAK

Gönyeli Spor Akademisi sorumlusu Hasan Özkan, Cumhuriyet Kupası ile Gönyeli Spor Akademisi’nin yapısını, amaçlarını, hedeflerini, plan ve projelerini GIYNIK SPOR’a açıkladı.

Hasan Özkan’ın açıklamaları şu şekilde; “Gönyeli Spor Akademisi olarak, bu yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Kupası’nı artık geleneksel olarak kutlayacağız ve özel turnuvalarımıza da devam edeceğiz. Yıllık programlamamız Covid 19’dan dolayı aksasa da yıl sonuna kadar bir turnuva daha yapmayı planlıyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen akademimizde 4 yaştan 17 yaşa kadar tüm gruplarımız aktif olarak çalışmaktadır.

Akademi bünyemizdeki her yaş grubuna özel turnuvalar düzenleyerek çocuklarımızın becerilerini maç içerisinde sergilemelerini sağlayacağız. Şu an 2021 yılı için turnuva ve etkinlik planlamamalarımıza da başlamış bulunmaktayız. Düzenlediğimiz turnuvalarımızda başarıdan ziyade tüm çocukların bolca maç yapması  ve farklı bölgelerdeki yaşıtlarıyla sosyalleşmeleri bizler için önemlidir. Gönyeli Spor  Akademisi olarak özelde Gönyeli Spor Kulübü genelde ise ülkesine iyi bireyler, iyi sporcular yetiştirmek temel hedefimiz. Ülkesini seven, çevresine duyarlı sporcular ile ülke sporumuzun daha da güzelleşeceğine ve ileri gideceğine inanıyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu