GenelKıbrısManşetSpor

Cumhuriyet Kupası Genç Millilerimizin

KKTC Cumhuriyet Kupası'nda Genç Milli Takımımız, Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 karması ile karşı karşıya geldi.

GENÇ MİLLİLERİMİZ FARKLI KAZANDI

KKTC Cumhuriyet Kupası’nda Genç Milli Takımımız, Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 karması ile karşı karşıya geldi. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı millilerimiz 6-1 kazanmayı başardı.

GOLLER HÜSEYİN, ŞÜKRÜ, MERT, BARAN’DAN

Karşılaşmada KKTC Milli Takımı’na galibiyeti getiren golleri Hüseyin Deynekli, Şükrü Hilmi Erdoğan (2), Mert Güçlücan ve Baran Derin (2) kaydederken, konuk TTFF’nin tek golü Deren Kale’den geldi.

PUMA MİLLİ FORMALAR İLK KEZ GİYİLDİ

Tarihte ilk kez KKTC için üretilen Puma marka milli formalarla ilk resmi karşılaşmada genç milliler sahne alırken, futbolcular maç sonunda büyük heyecan yaşadı.

TATAR, TÖRE VE ÜSTEL İLK YARIYI İZLEDİ

Milli mücadeleyi Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre ve Başbakan Ünal Üstel de statta takip etti. Protokol maçın sonuna kadar kalmazken ilk yarının tamamlanmasının ardından stattan ayrıldı.

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Karşılaşma sonunda her iki takıma da kupa ve madalyalarını Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, TTFF Başkanı İrfan Davulcular, KTFF 1.Başkanvekili Oktay Çocuk ve Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu