GenelKıbrısManşetSpor

Asya bebek için kenetlendiler

Gönyeli Türk Spor Kulübü bünyesindeki Gönyeli Futbol Akademi tarafından “Asya bebek için kenetleniyoruz” sloganı ile düzenlenen turnuva dün Gönyeli Stadı’nda yapıldı.

Organizasyonda Alayköy Gençlik Spor Kulübü, Binatlı Yılmaz Spor Kulübü, Çetinkaya Türk Spor Kulübü, Değirmenlik, Dikmen Gücü, Doğan Türk Birliği, Düzkaya ve Küçük Kaymaklı takımları yer aldı.

Organizasyon oldukça renkli görüntülere sahne olurken organizasyona katılım gösterenlere 20 TL’lik bağış biletleri kesildi ve akademiler arasında oynanan dostluk karşılaşmalarından toplanan gelir SMA Tip 1 hastası olan Asya bebeğin tedavisine bağışlandı.

KUMBARASINI ASYA BEBEK İÇİN BAĞIŞLADI

Organizasyonda Alayköy Gençlik Spor Kulübü’nden Ateş İsmail Tosun çok anlamlı bir davranış sergiledi. Tosun, biriktirdiği paraların yer aldığı kumbarasını Asya bebeğin tedavisine katkı amaçlı bağışladı. Minik futbolcu kumbarasını organizasyonu üstlenen Gönyeli Akademi’nin koordinatörü Hasan Özkan’a teslim etmesi büyük takdir topladı.

“EN KISA SÜREDE ASYAMIZ SAĞLIĞINA KAVUŞUR”

Organizasyon ile ilgili yapılan açıklamada etkinliğe destek olanlara teşekkür edildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Asya bebek için yapılan organizasyona katılan tüm takımlara, öğrencilere, velilere, organizasyon için gelen misafirlerimize, basınımıza, hakemlerimiz Alper, Mustafa, Mejdi hocalarımıza, sponsorlarımıza, tüm hocalarımıza, yönetimimize bu etkinlikte emeği olan herkese çok teşekkür ederiz.

Dokuz futbol akademisi olarak, Asyamıza ufakta olsa bir katkımızın olması bizleri çok mutlu etmiştir. Böyle etkinliklerin devam etmesi en büyük arzumuzdur. Büyük Futbol camiasının ne kadar birlik olduğunu bir kez daha göstermiş bulunuyoruz. Umarız en kısa sürede Asyamız sağlığına kavuşur.

Ayrıca Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ateş İsmail Tosun etkinlikte Asya bebek için kumbarasını akademi koordinatörümüz Hasan Özkan hocamıza teslim etti. Böylesi güzel yürekli çocuklarımız olduğu sürece her zorluğun üstesinden geliriz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu