KıbrısManşet

DAÜ Hukuk Kulübü ve Çocuk Hakları Kulübü “Öncesi ve sonrasıyla deprem” konulu panel düzenliyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) DAÜ Hukuk Kulübü ve Çocuk Hakları Kulübü Perşembe günü “Öncesi ve sonrasıyla deprem” konulu panel düzenliyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) DAÜ Hukuk Kulübü ve Çocuk Hakları Kulübü Perşembe günü “Öncesi ve sonrasıyla deprem” konulu panel düzenliyor.

DAÜ Hukuk Fakültesi LA 1 amfisinde saat 14.30’da başlayacak panel, depremde hayatını kaybedenlere ithaf edildi. Panelde DAÜ Hukuk Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri konuşmalar yapacak.

Kulüplerden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“6 Şubat 2023 tarihinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Hepimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş depreminde yitirdiğimiz canlar deprem ülkesi olma gerçeğini acı biçimde hatırlattı. Bizler DAÜ Hukuk Kulübü ve Çocuk Hakları Kulübü olarak üstümüze düşen sorumluluğun bilinciyle, öncesi ve sonrasıyla depremden doğan sorumluluk konusunda bilgi ve farkındalık yaratma gayesiyle bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinliğimizi değerli Hocamız Doç. Dr. Pervin Aksoy İpekçioğlu’nun sevgili kızı Serin İpekçioğlu’nun da aralarında bulunduğu #şampiyonmeleklertakımı ile depremde yitirdiğimiz Fakültemizin kıymetli mezunları Av. Sevcan Dulda, Av. İlkin Emir, Av.Mustafa Çağan, Av. Uğur Uçurum, Av. Ceylan Gülkan Dünder ve Av. Kemal Fatih Özdemir’in anısına ithaf ediyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu