GenelKıbrısManşetSpor

Değirmenlik’e adanmış bir hayat

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve Asbaşkan Ebru Törehan çifti hayatlarını Değirmenlik’e, camiaya, bölge halkına ve gençliğine adamış durumda. Hiçbir zorluk ya da haksızlık onları yollarından döndürmüyor ve haftanın yedi günü tüm enerjilerini, kulübe ve bölge halkına harcamaya devam ediyorlar.

HAKAN-EBRU TÖREHAN ÇİFTİ TAKDİR TOPLUYOR

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve Asbaşkan Ebru Törehan çifti hayatlarını Değirmenlik’e, camiaya, bölge halkına ve gençliğine adamış durumda. Hiçbir zorluk ya da haksızlık onları yollarından döndürmüyor ve haftanın yedi günü tüm enerjilerini, kulübe ve bölge halkına harcamaya devam ediyorlar. Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı, kültürlü ve ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri ve çok daha iyi şartlarda gelişmeleri için büyük yatırımlar yapıp bölge halkının her türlü sorununa da yardım eli uzatıyorlar. Hayatları iyilik ve yardımseverlik ile geçen Törehan çifti Değirmenlik’te yarattıkları bu sinerji ile bölge halkının büyük sevgisini ve takdirini toplamaya devam ediyor.

SPORTİF BAŞARI, KURUMSALLAŞMA, ALT YAPI VE SOSYAL SORUMLULUK

Sezon başında Miracle Değirmenlik Spor Kulübü’ne isim sponsorluğu ile başlayan müthiş hikaye bugün çok farklı bir noktaya gelmiş durumda. Tombala gecelerindeki Miracle’ın büyük desteği ile Değirmenlik tombalası adanın en çok kazandıran, en kalabalık ve eğlendiren etkinliği oldu. Kulübe yapılan önemli katkılar ve büyük transferlerle Değirmenlik’te bir yandan şampiyonluk düşüncesi oluşmuş bir yandan da Süper Lig’e yükselme hedefi kondu. Devre arasında Hakan Törehan’ın kulüp başkanı Ebru Törehan’ın ise asbaşkan olarak göreve gelmesiyle oluşan yeni yönetim sayesinde, Değirmenlik kulübü bir anda sportif başarı yanında kurumsallaşma, alt yapıya verilen büyük önem ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

İNANÇLARI KIRILMADI, HEDEFE YATIRIMLARLA DEVAM

Törehan çiftinin Miracle Değirmenlik kulübünün başına geçmesiyle birlikte devre arasında yapılan önemli transferlerle takım ligde fırtına estirdi. İkinci devreye müthiş giren ve uzun süreli galibiyet serisiyle takım bir anda şampiyonluk potasına girdi. Ancak son düzlükte yol kazaları ile karşılaşan, adeta takımın başarısının önüne geçilircesine hükmen mağlubiyetle karşı karşıya kalan, transfer dolandırıcılığı yaşayan Değirmenlik’te her şeye rağmen Süper Lig hedefi devam ediyor. Bu süreçte yaşanan hiç bir sorun Törehan çiftinin inancını kırmazken Törehan’lar kulübe, takıma, taraftara, camiaya, bölgeye ve gençliğe güvenerek ve inanarak yatırımlarını sürdürüyor ve Değirmenlik’i Süper Lig’e taşıma hedeflerinden vazgeçmiyor. Törehan çifti ayrıca Değirmenilk kulübüne çağ atalatcak bir projeyi de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kulüp lokalini üç katlı bir tesis haline getirerek ikinci katı fitness salonu, üçüncü katı ise gerek futbolcuların gerekse misafirlerin konaklayabileceği residans yapmak için düğmeye basıldı.

MİRACLE DEĞİRMENLİK MEHMET BOLKAN’A EMANET

Bu doğrultuda son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktör Emre Perçinci ile yollarını ayıran Miracle Değirmenlik Spor Kulübü yönetimi, takımın başına Mehmet Bolkan’ı getirdi. Deneyimli teknik adam Mehmet Bolkan ile el sıkışan Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve asbaşkan Ebru Törehan, ligde kalan son 2 maç ve Süper Lig’e çıkmak için verilecek playoff mücadelesinde takımı Bolkan ve ekibine emanet etti. Mehmet Bolkan’ın yardımcı antrenörünün Coşkun Ulusoy, kaleci antrenörünün ise Özerk Göçmen olarak belirlendiği de açıklandı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu