GenelManşetToplumTürkiye

Deprem sonrası büyük skandal

Türkiye’de yaşanan iki büyük deprem sonrası Hatay’da büyük bir yıkım gerçekleşti. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremde tüm ilçeler etkilenirken, binaların çoğu da enkaza döndü. Ancak kullanıcılar yakın zamanda Google'ın Hatay'ı haritadan sildiğini fark etti. Bu durum ise sosyal medyada tepki topladı.

Türkiye’de yaşanan iki büyük deprem sonrası Hatay’da büyük bir yıkım gerçekleşti. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremde tüm ilçeler etkilenirken, binaların çoğu da enkaza döndü.

Yaşanan felaket sonrası Google’ın Hatay’ı haritadan silmesi ise gündem oldu. Daha önce internet sitesi ve mobil uygulamada Hatay yer alırken, depremden sonra teknoloji devinin Hatay ilimizi silmesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Öyle ki haritaya girdiğimizde sadece Hatay’a bağlı ilçelerin kaldığı görülüyor.

HATAY, HARİTADA YOK

Durumu fark eden kullanıcılar sosyal medyadan Google’a tepki gösterdi. Değişim Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası gerçekleşirken, konuya ilişkin ABD’li şirketin de bir açıklama yapması bekleniyor. Sizin bu konu hakkında fikirleriniz neler? Paylaşmayı unutmayın.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu