GenelKıbrısManşetTürkiye

Depremzedeler yararına festival düzenlendi

‘7. Tatlısu Ot Kültür Dayanışma Festivali’ depremzedeler yararına köy meydanında gerçekleştirildi

Feyzioğlu, “acınız acımız, acımız acınız” diyerek, yaşanan acıların ortak olduğunu söyledi

Elde edilecek gelirin tamamı, “Şampiyon Melekler Takımı” anısına yapılacak olan bir proje ile depremzedelere bağışlanacak

OT KÜLTÜR VE DAYANIŞMA FESTİVALİ

Tatlısu Ot Kültür Festivali, bu yıl “Tatlısu Ot Kültür Dayanışma Festivali” ismiyle gerçekleştirildi. Doğadaki yenilebilir otların tanıtıldığı, sağlıklı beslenmenin öneminin vurgulandığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AMAÇ EĞLENCE DEĞİL; DAYANIŞMA

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan etkinlikte yaptığı konuşmada, amaçlarının eğlence değil dayanışma ve yardımlaşma olduğunu belirterek, iptal edilen konserlere ayrılan bütçe, stantlardan ve satışlardan elde edilecek gelirin tamamının, “Şampiyon Melekler Takımı” anısına yapılacak olan bir proje ile depremzedelere bağışlanacağını söyledi. Orçan, festivalin temasının, doğadan, doğal ve sağlıklı beslenme olduğunu dile getirdi.

ATAOĞLU: HER BİR YARDIM BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR…

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da, Şampiyon Melekler Takımı anısına ve depremzedeler yararına yapılacak olan her bir bağış ile yardımın büyük önem taşıdığını kaydederek, depremde hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

FEYZİOĞLU: ACINIZ ACIMIZ, ACIMIZ ACINIZ…

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu da, “acınız acımız, acımız acınız” diyerek, yaşanan acıların ortak olduğunu söyledi. 10 binlerce deprem şehidi ve Şampiyon Melekler Takımını rahmetle anan Feyzioğlu, yaşanan tüm acılara rağmen hayatın devam ettiğini söyledi. Feyzioğlu, böylesi anlamlı bir festivale katılarak, katkı koyanlara teşekkür etti.

TATAR: YARALARIN SARILMASI İÇİN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SÜRECEK…

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Türkiye’de meydana gelen depremden etkilenen Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman bölgelerinde evleri yıkılan ve Tatlısu Belediyesi tarafından Tatlısu Zambak Tatil Köyü’nde misafir edilen aileleri ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca, depremzedeler yararına Tatlısu köy meydanında düzenlenen “7. Tatlısu Ot Kültür Dayanışma Festivali”ne de katıldı

Diğer Haberler

Başa dön tuşu