ManşetMotor SporlarıSporSürmanşet

Dere tepe dümdüz

Pandemi nedeniyle uygulanan yasan kalkmasıyla birlikte spor organizasyonları da bir bir başlıyor. Hafta sonu offroad tutkunları 2 gün boyunca Afrodisia macerası yaşadı

GIYNIK SPOR

AFRODİSİA HEYECANI YAŞANDI

Kyrenia Offroad Derneği’nin organize ettiği 2020 Offroad Ralli-Raid Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan, Soydan Grup Afrodisia Cyprus Offroad Rally-Raid yarışı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Ülkemizde oldukça yoğun bir ilgi gören offroad’un bu zorlu yarışı Yayla, Akdeniz ve Sadrazamköy bölgelerinde hazırlanan 200 kilometrelik etaplarda gerçekleşti. 8 ralli ve 13 raid kategorisinden olmak üzere toplam 21 ekip 2 gün boyunca kıyasıya yarıştı.

RALLİDE ERSOY-KIRAL VE HÜDAN RACİNG TEAM:

Ralli kategorisinde kazanan Musa Ersoy-Ramadan Kıral olurken ikinciliği Argun Çağıl-Ahmet Buzlukcuoğlu, üçüncülüğü de Adil Aroğlu-Aral Tahir Aziz ikilisi elde etti. Rallide takım birinciliğini Hüdan Racing Team kazanırken, Baştaşlar Racing Team ikinci oldu.

RAİDDE DİNÇLER-YÜCEL VE AKKILIÇ GARAJ

Raid kategorisinin kazananı Hüseyin Uğur Dinçler-Yakup Yücel olurken Mehmet Akkılıç-Rıdvan Bayraktaroğlu ikinci, Devrim Dedeoğlu-Yücel Güneş ikilisi de üçüncü geldi. Raid takımlarda ise birincilik Akkılıç Garaj’ın olurken, Doğacı Offroad Team ikinci ve Hüdan Racing Team de üçüncülüğe uzandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu