GenelKıbrısManşetSpor

Devleti bırakın, başarıya bakın! bravo çocuklar…

Spordaki başarılı çocuklarımız, “sıfır” devlet katkısı ve desteğine rağmen müthiş başarılar elde etmeye devam ediyorlar...

Spordaki başarılı çocuklarımız, “sıfır” devlet katkısı ve desteğine rağmen müthiş başarılar elde etmeye devam ediyorlar…

Devleti bırakın, başarıya bakın! bravo çocuklar…

NEV FİTNES ÇOCUKLARI BALKAN ŞAMPİYONU

KKTC Halter Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı Nev Çocuk Fitnes sporcuları yine önemli başarılara imza attılar. Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenen ve 38 ülkeden 2000’nin üzerinde yarışmacının katıldığı IBFF Balkan Çocuk Fitness Şampiyonası’nda ülkemizi temsile eden sporcularımız 4 şampiyonluk kazandı. Dilayda Çavuşgil Gençler Fit-Kids Solo’da, Funda Özberkan 5 Yaş Fit-Kids Solo’da ve Mira Beyzade Özcan Fit Kids Solo Mini’de balkan şampiyonu oldu. Dilayda Çavuşgil, Beren Aral ile Funda Özberkan’dan oluşan Nev Trio Kids ekibimiz takımsal klasmanda da şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atarken sporcumuz Beren Aral da 7 Yaş Fit-Kids Solo’da iklincilik elde etti.

DOĞUKAN BİRİNCİLİĞE KULAÇ ATTI

Alanya’da düzenlenen Açık Su Türkiye Şampiyonası’nda yarışan sporcumuz Doğukan Ulaç 10 kilometrelik mesafede 01:58.29’luk derecesi ile genel klasmanda beşinci, 20+ yaşta ise birinci oldu. Doğukan 13 Mayıs’ta İtalya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye Açık Su Milli Takımı adına yarışacak.

BEKİR’DEN GÜNEYDE BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Ülkemizin başarılı tenisçilerinden 11 yaşındaki Beki Devran Esendağlı, Güney Kıbrıs’ta 14 yaş erkekler şampiyonu oldu. Güney Kıbrıs Limasol Bölgesinde, Famagusta Tenis Club’ta düzenlenen Grade 1 Turnuvasına katılan başarılı sporcumuz Bekir, turnuvada göstermiş olduğu performans sayesinde dünyaca ünlü tenis akademisi olan Mouratoglou Tennis Academy’den davet aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu