KıbrısManşet

Dima, 19. Orkide Yürüyüşü’ne destek olacak

Orkide Yürüyüşü’ne 18 yıldan beridir destek olan “Lemar”, bu yıl etkinliğe yeni markası “Dima” ile sponsor olacak.

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) bu yıl ilk kez CENGO-V Vakfı ile işbirliği içerisinde gerçekleştireceği “19. Orkide Yürüyüşü” 10 Nisan Pazar günü Bufavento-Taşkent piknik alanı arasında yer alan 9 km’lik alanda yapılacak.

2003 yılından beridir düzenlenen ve bu yıl 19’ncusu gerçekleştirilecek olan Orkide Yürüyüşü’ne geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine sponsor olacak “Lemar”, bu yıl etkinliğe yeni markası “Dima” ile sponsor olmaya devam edecek.

Dima Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Ünal Ataç, Dima Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Çağlar ve Dima Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Zabit sosyal sorumluluk projelerine yaptıkları katkılar hakkında bilgi verdi.

“MARKETLER OLARAK BİRLEŞİP İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRİZ”

Tamamen fiyat odaklı olan ‘Ledi’ firmasının sadece isim değişikliği ile yoluna devam ettiğini ifade eden Zabit, ‘Ledi’ markasını ‘Dima’ ismi ile Lefkoşa taşıdıklarını belirtti.

Diğer kurum ve kuruluşlara destek olması için çağrıda bulunan Zabit, “Kanser vakalarında çok ciddi bir artış yaşanıyor ve sürekli konuşulmasını istiyoruz farkındalık yaratılması için biz bizim payımıza düşen pastadan destek veriyoruz. Bu tarz etkinliklere de destek verilerek bilincin artırılmasını istiyoruz” şeklinde konuşarak iş birliği yapılmasının önemine dikkat çekti.

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) ile CENGO-V Vakfı’nın bu yıl birleştiğini örnek göstererek “biz marketler de birleşerek bir şeyler yapabiliriz” dedi. Sponsor olmalarındaki amacın reklam amaçlı olmadığının altını çizen Zabit, sadece destek amaçlı sponsor olduklarını ifade etti.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) bu yıl ilk kez CENGO-V Vakfı birleşerek işbirliği yaptığını ve bundan kaynaklı olarak bir sinerji yaratıldığını ifade eden Çağlar, bu yıl Orkide Yürüyüşü’ne daha özenli olduklarını belirtti. Kanser farkındalığının daha fazla gelişmesi için destek verdiklerine aktaran Çağlar, bundan sonraki sosyal sorumluluk projelerine de destek vereceklerini dile getirdi.

Marketçilik anlayışının ikiye ayrıldığını ve bunların bir tanesinin şatafat ve yüksek fiyat anlayışına yönelik olduğunu ifade eden Çağlar, Dima markasının bu anlayıştan uzak sadece halka hizmet amaçlı bir market olduğunu ifade etti.  Kanser Vakfı’nın da ana sebebinin araştırmak, halkı bilgilendirmek olduğunu belirten Çağlar, “Biz de aynı anlayış ile yani marketçilik anlayışında olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Sadece Kanser Vakfı’na değil çoğu vakıf ve sosyal sorumluluk projelerine yardımcı oluruz” ifadeleri ile Dima’nın market anlayışının yaşam tarzına da uyumlandığını belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu